PRX-T33 -KASVOHOITO

Kemiallinen kasvohoito, joka palauttaa ihon luonnollisen nuorekkuuden.

PRX-T33

Haluatko palauttaa ihollesi sen nuorekkaan hehkun? Haluatko ehkäistä ikääntymisen merkkejä ihollasi?

PRX-T33 on kemiallinen anti-age kasvohoito, joka palauttaa ihon luonnollisen nuorekkuuden nopeasti ja ennalta ehkäisee ikääntymisen muutoksia. PRX-T33 edistää kasvojen ihon luonnollista uusiutumista kivuttomalla tavalla, ilman jälki oireilua, arkea häiritsemättä.

PRX-T33 on biorevitalisaatio-hoito, joka toimii ihon dermiksen tasolla. Hoito voi parantaa ihon rakennetta ja kimmoisuutta dramaattisesti, nuorentaa, vähentää ikääntymisen vaikutuksia, madaltaa ryppyjä ja lisää uutta elinvoimaa kaikenikäisille ihoille. Kasvohoito stimuloi ihon uusiutumista ja lisää kosteutta ihossa.

Hoidossa käytetään kansainvälisesti patentoitua ja pitkään tutkittua hoitoliuosta. PRX-T33 sisältää trikloorietikkahappoa (TCA 33 %), vetyperoksidia ja Kojic-happoa (5%). Tehokkaat ainesosat mahdollistavat vaikutukset syvemmällä dermiksessä, eikä hoito aiheuta ihon pinnan kuoriutumista tai muita ei-toivottuja sivuvaikutuksia. PRX-T33 hoito sopii kaikille ihotyypeille kaikkina vuodenaikoina.

Hoito on nopea ja vie aikaa vain 30 minuuttia. Hoito suositellaan toteutettavaksi sarjahoitona 4-6 kertaa viikon välein parhaimman lopputuloksen saamiseksi.

Prx-t33 happohoito anti-age kasvohoito Skin Rovaniemi

VARAA AIKA MAKSUTTOMAAN KONSULTAATIOON