LASERHOITO IHOKARVOJEN POISTOON

Epilaser laserhoito on tehokkain ihokarvanpoistomenetelmä 

Laserhoito ihokarvojen poistoon

Haluatko sileät ja karvattomat sääret tai kainalot? Haluatko pysyvästi eroon ihokarvoistasi?

Laserhoito tuo helppoutta elämään, mikäli karvan kasvu on häiritsevää ja ihokarva on tummaa. Jatkuva ihokarvojen sheivaus voi aiheuttaa karvatupentulehduksia iholle, mikä näkyy punaisena näppylöintinä. Karvojen poisto laserilla pitää ihokarvan poissa pisimpään ja rauhoittaa tulehdusta. Ihokarvoja ei tarvitse sheivata eikä tulehduksia tule.

Ihokarvoja poistetaan laserkäsittelyillä ihosairauksien ja muiden lääketieteellisten syiden vuoksi sekä yhä enemmän myös esteettisten syiden takia. Lääketieteellisiä syitä ovat hirsutismi, lääkkeiden aiheuttama hypertrikoosi, follikuliitti, pseudofollikuliitti, hidradenitis suppurativa ja sinus pilonidalis. Laserhoitoja voidaan tehdä osana transsukupuolisuuden korjausprosessia. Lääketieteellisten syiden takia hoitoon voi hakea lääkärin lähetteen.

Laservalon teho perustuu siihen, että valo imeytyy ihokarvan melaniiniin, joka saa karvan kuumenemaan ja karvafollikkelin tuhoutumaan. Hoito tehoaa parhaiten tummaan ja kasvuvaiheessa olevaan ihokarvaan, joka on vielä karvatupessa. Paras hoitotulos saavutetaan riittävin väliajoin tehdyllä sarjahoidolla.

Kasvoalueen laserhoidot voidaan tehdä aluksi 1-2 kuukauden välein. Hoitovälit pitenevät, kun karvoitus alkaa vähentyä hoitoalueella. Hoitokertojen määrät ovat yksilöllisiä, yleensä kasvoalueelle hoitoja tehdään 3-10. Tämän jälkeen yksittäisiä ylläpitohoitoja voi vielä tarvita. Vartaloalueelle hoitoja tehdään yleensä 4-7 kertaa 2-3 kuukauden välein.

Epilaser laserhoito ihokarvojen poistoon yhteistyössä Skin Rovaniemi ja Mehiläinen
Epilaser laserhoito tehokas ihokarvojen poisto Sairaanhoitoja Satu Hotelainen Skin Rovaniemi ja Mehiläinen

Valmistautuminen ihokarvojen poistoon laserilla:

- Ihokarvat on hyvä sheivata hoidettavalta alueelta hoitopäivänä tai päivää ennen hoitoa.
- Ennen hoitoa karvoja ei saa nyppiä, sokeroida, vahata eikä epiloida, koska karvan täytyy olla karvatupessa laserhoidon aikana.
- Iholla ei saa olla rusketusta eikä itseruskettavia voiteita.
- Hoidon jälkeen iho voi punoittaa ja olla hieman aristava. Oireet menevät nopeasti ohi.

Olet lämpimästi tervetullut vastaanotolleni Mehiläiseen Rovaniemen ja Oulun toimipisteisiin!

Lisätietoa ja tarkemmat hinnat löytyvät tästä linkistä. Skin Rovaniemen lahjakortteja ei voi käyttää Laser ihokarvan poistoihin.

VARAA AIKA LASERHOITOON MEHILÄISEN AJANVARAUKSESTA