MESOTERAPIA

Viscoderm® skinkò e – sarjahoitona toteutettava pistoshoito

Mesoterapia

Haluatko, että ihosi voi hyvin ja näyttää kosteutetulta, tasaiselta sekä hehkuvalta? Haluatko parantaa ihosi rakennetta esimerkiksi silmien ympäriltä?

Mesoterapiahoito on monipistoshoito iholle. Hoito kosteuttaa, aktivoi, elvyttää ihon pintaa, parantaa ihon laatua ja vähentää pintaryppyjä. Hoito koostuu ikääntymistä ehkäisevistä yhdisteistä.

Se sisältää tehokkaan yhdistelmän vitamiineja, mineraaleja, aminohappoja ja hyaluronihappoa, jotka stimuloivat ihon oman elastiinin ja kollageenin muodostumista. Mesoterapiahoito parantaa ihon rakennetta, iho näyttää kosteutetulta, hehkuvammalta ja sävyltään tasaisemmalta.

Käytössämme oleva mesoterapiavalmiste Viscoderm® skinkò e suojaa ja korjaa myös UV-säteilyn aiheuttamilta vaurioilta kuten pigmenttimuutoksilta. Mesoterapian vaikutuksesta iho näyttää sävyltään tasaisemmalta. Mesoterapia ylläpitää ja parantaa epidermiksen ja papillaarisen dermiksen ravitsemusta ja vaikuttaa sekä ihon ikääntymisen syihin että seurauksiin.

Hoitoalueet: Kasvot, silmänympärys alue, otsa, kaula, decoltee ja kämmenselät.

Mesotarapia koostuu tavallisesti neljästä hoitokerrasta, jotka annetaan 2-4 viikon välein. Suosittelemme pääsääntöisesti 2 hoitojaksoa vuodessa.

Viscoderm® skinkò e mesoterapiahoito pistoshoitoTäyteainehoidot Rovaniemi Skin Rovaniemi