KASVOJEN TÄYTEAINEHOIDOT

Täyteaineilla voidaan tuoda kasvoille nuorekasta täyteläisyyttä ja häivyttää ryppyjä.

Täyteainehoidot

Haluatko tuoda kasvoillesi virkeämpää ilmettä tai korostaa kauniita piirteitäsi? Haluatkö häivyttää ikääntymisen merkkejä? Haluatko olla enemmän sinä?

Tarjoamme huulten ja kasvojen täyteainehoidot turvallisesti laadukkailla tuotteilla.

Täyteainehoidoilla voidaan hoitaa kasvojen alueita yksilöllisesti sinun kasvojesi piirteet ja tarpeet huomioiden. Täyteaineet sopivat niille, jotka miettivät ei toivottuja ikääntymisen merkkejä, haluavat kohottaa yleisilmettä tai saada täyteläisyyttä kasvojen ja huulten alueelle. Täyteaineilla voidaan häivyttää juonteita ja muokata tai korostaa kauniita piirteitäsi.

Täyteainehoito voidaan toteuttaa monipuolisesti eri kasvojen alueille. Yleisempiä hoitoalueita ovat keskikasvot ja huulet. Myös alakasvoja ja leukalinjaa voidaan hoitaa. Täyteaineet eivät ole pysyviä vaan ne hajoavat elimistön aineenvaihdunnan mukana pikkuhiljaa pois. Pysyvyys on yksilöllistä ja kestää noin 6–24 kuukautta. Hoitotulokset voivat säilyä pidempään, kun täyteainehoitoja ylläpidetään.

SKIN Rovaniemi käyttää Juvederm-täyteainesarjaa. Juvéderm on maailman johtava hyaluronihappoa sisältävä täyteaine. Tuotesarjan hienojakoinen ristiin sidottu koostumus, Vycross-tekniikka, takaa luonnollisen ja pitkään kestävän lopputuloksen. Juvéderm-täyteaineiden koostumus on ainutlaatuinen, sileä hyaluronihappogeeli, joka jakautuu ihoon tasaisesti ja saa sen näyttämään ja tuntumaan luonnolliselta. Juvederm täyteaineista löytyy omansa jokaiseen eri hoitoalueeseen tai tarpeeseen. Juvéderm-tuotteet valmistaa Abbvie Aesthetics. Tuotteet ovat saaneet FDA hyväksynnän ja ovat CE-merkittyjä lääkinnällisiä, steriilejä ja turvallisia tuotteita. Juvederm täyteaineet elvyttävät, kohottavat ja korostavat.

Hoitoalueita ovat huulten muotoilu ja täyteläistäminen, poskipäiden kohotus ja muotoilu, nasolabiaalijuonteet, epäsymmetrian korjaus, poskipäiden kohotus ja muotoilu, leukalinjan selkeyttäminen ja yleisilmeen virkistäminen.

Juvederm huulten täyteainehoidot hyalyronihappo valmiste turvallinen testattu sairaanhoitaja skin rovaniemi
Juvederm täyteainehoidot keskikasvojen poskipäiden kohotus pirteämpi ilme skin rovaniemi

Keskikasvojen täyteainehoidot

Ikääntyminen tuo tullessaan ihon veltostumisen, jonka aiheuttaa rasvakudoksen väheneminen kasvoilta. Poskipäiden volyymi vähenee, iho menettää kimmoisuutta ja kasvojen piirteet laskevat alaspäin ja ilme voi näyttää väsyneeltä ja surulliselta. Keskikasvojen volyyminen häviäminen vaikuttaa myös alakasvoihin mm. nasolabiaalijuonteiden syntyyn ja poskien alle syntyviin pusseihin (hamsteripusseihin).

Keskikasvojen täyteainehoitoon kuuluu poskipäiden kohotus. Hoidolla saadaan takaisin menetettyä volyymia ja pyöreyttä. Keskikasvojen hoito voi vaikuttaa koko kasvoihin kohottamalla ilmettä ja antaen ryhdikkyyttä kasvoille. Poskipäitä voidaan myös pelkästään korostaa säilyttämällä kasvojen luonnollinen ulkonäkö.

Huulten
täyteainehoidot

Täyteainehoidolla voidaan täyteläistää ja muotoilla huulia, lisätä volyymia, korjata huulten epäsymmetriaa ja korostaa huulten ääriviivoja. Huulten täyteainehoidoilla voidaan häivyttää iän tuomia muutoksia luonnollisella lopputuloksella. Iän myötä huulet ohenevat, suun ympärille voi muodostua ryppyjä ja suupielet voivat kääntyä alaspäin. Huulten täyteainehoidosta on apua myös jatkuvasti rohtuneisiin ja kuiviin huuliin.

Ensimmäisen huulten täyteainehoidon vaikutuksen kesto on yleensä lyhyempi, siksi ylläpito-pistoshoito on tarpeen noin 2–6 kk kuluttua. Mikäli toiveena on suurikin muutos huulten muotoon ja kokoon, on hoitoja tehtävä useampia. Huulten täyteainehoidon lopputulos on aina luonnollisen näköinen.

Juvederm täyteainehoidot leukalinjan ja alakasvojen kohotus selvemmät piirteet skin rovaniemi

Leukalinjan täyteainehoidot

Kun keskikasvot menettävät kimmoisuutta ja täyteläisyyttä, alkavat kasvojen alaosa ja leukalinja veltostua. Leuan alueen täyteainehoidolla voidaan helposti korostaa leukalinjaa ja kasvojen piirteitä. Ennen leukalinjan täyteainehoitoa katsotaan, onko keskikasvojen täyteainehoito ensin tarpeen.

”Kaikki huomaavat eron, mutta kukaan ei tiedä"

Ennen ja jälkeen täyteainehoitoja

Ennen täyteainehoitoa

Ennen täyteainehoitoja teemme jokaiselle yksilöllisesti oman hoitosuunnitelman. Tarkoitus on kartoittaa omia toiveitasi, hoidon sopivuutta ja vasta-aiheita. Käymme läpi täyteainehoitokokonaisuuden sekä suunnitelma ja siihen liittyviä asioita. Otamme aina ennen- ja jälkeen kuvat hoidettavasta alueesta.

Muutaman päivän ajan ennen hoitoa tulisi välttää alkoholia, tulehduskipulääkkeitä ja aspiriinia sekä kalaöljyvalmisteita, koska ne voivat lisätä mustelmien tai verenvuodon syntyä pistoskohdassa. Mikäli olet joskus sairastanut herpesinfektion, suositellaan estolääkitystä suun kautta 5 päivän ajan.

Hoidon vasta-aiheita ovat:
• flunssa/kuume
• raskaus ja imetys
• ihoalueen tulehdus tai aktiivinen herpes
• arpien liikakasvu
• veren hyytymiseen vaikuttava lääkitys, systeeminen aknelääkitys
• vakava allergia tai puuduteaineallergia
• porfyria
• epätasapainossa oleva epilepsia
• aiempi täyteaine tai implantti, juuri tehty laserhoito tai kemiallinen kuorinta
• alle 18 vuoden ikä

Täyteainehoidon jälkeen

Toipuminen on yksilöllistä. Hoidon jälkeen voi esiintyä lieviä ohimeneviä oireita kuten punoitusta, mustelmia, turvotusta, aristusta ja kipua hoitoalueella, jotka häviävät muutamassa päivässä. Saat mukaasi kirjalliset kotihoito-ohjeet.

Jotta hoidon avulla saavutettaisiin mahdollisimman hyvät tulokset ja komplikaatioriskiä voitaisiin vähentää, on hyvä muistaa seuraavia asioita:
• Vältä hoitoalueen koskettelua muutama tunti hoidon jälkeen
• Älä meikkaa käsiteltyjä alueita 12 tuntiin hoidon jälkeen
• Fyysistä rasitusta ja kuntoilua sekä alkoholin käyttöä suositellaan välttämään 24 tunnin ajan
• Juo runsaasti vettä 48 tunnin ajan hoidon jälkeen
• Vältä suoraa auringonvaloa, saunomista ja kovia lämpötilan vaihteluita

VARAA AIKA MAKSUTTOMAAN KONSULTAATIOON

Usein kysytyt kysymykset täyteainehoidoista

Täyteaine on sokerimolekyylista muodostuvaa hyaluronihappoa, jota esiintyy ihmisen ihossa, side-, epiteeli- ja hermokudoksessa luonnostaan. Täyteaine on koostumukseltaan geelimäinen ja se sitoutuu kudoksiin ristiinsidonnan avulla. Ristiinsidonta lisää täyteaineen pysyvyyttä kudoksessa. Täyteaine sitoo itseensä vettä 1000 kertaisesti ja näin lisää ihon täyteläisyyttä ja volyymia.

Täyteainehoidon tulos on heti nähtävissä, mutta lopullinen tulos näkyy 2–4 viikon kuluttua hoidosta. Heti hoidon jälkeen hoitoalueella voi esiintyä punoitusta ja turvotusta, joka häviää muutamien päivien kuluessa. Useimmat palaavat normaaliin arkeen jo hoitopäivänä. Toipumisaika riippuu annetusta hoidosta.

Kipu on yksilöllistä. Itse Juvéderm- täyteaine sisältää pienen määrän puuduteainetta, jonka takia hoito on miellyttävämpi. Usein kivuliain hoitoalue ovat huulet ja niiden ympäristö, kun muiden alueiden hoito on lähes kivutonta. Kipua voidaan lieventää puudutevoiteella tai kylmällä.

Vaikutusaika on yksilöllinen ja siihen vaikuttaa käytetty täyteaine. Vaikutusaika on yleensä 2-18 kk.
Ensimmäisen täyteainehoidon vaikutuksen kesto on yleensä lyhyempi, siksi ylläpito-pistoshoito voi olla tarpeen jo aiemmin. Ylläpitohoidon aikana täyteaine pysyy kauemmin ja täyteainetta tarvitaan pienempiä määriä. Täyteaineet poistuvat ajan mittaan aineenvaihdunnan mukana elimistöstä.

Yhdellä täyteainehoidolla ei saada aikaan yliluonnollisia huulia. Täyteainehoidoilla voidaan tehdä hyvin luonnollisia lopputuloksia. Yliluonnolliset huulet syntyvät liian suuresta määrästä täyteainetta ja erityisen pistotekniikan ansiosta.

Täyteaine ja Botox toimivat ihan eri tavoin. Botox rentouttaa hoidettavan alueen lihaksia, kun taas täyteaineet palauttavat ja lisäävät volyymia hoitoalueelle antaen nuorekkaan ilmeen. Täyteaineilla saadaan aikaan erittäin luonnollinen lopputulos.