INFUZION SYSTEM

Kivuton ja neulaton vaihtoehto täyteainehoidoille ja injektoitaville syväkosteutushoidoille.

Infuzion System

Haluatko ihollesi hehkua ja hyvää oloa? Kaipaako ihosi pidempiaikaista kosteutusta? Halutko tehokasta hoitoa ilman neuloja?

Infuzion System on vallankumouksellinen hoito, joka sulkee hyaluronihapon dermikseen ihohuokosten ja hikirauhasten kautta. Infuzion System yhdistää kaksi hoitomenetelmää, mesoterapian ja injektiohoidon. Se on injektio ilman neulaa, eli ei-invasiivinen hoitomenetelmä. Hyaluronihappo kuljetetaan ihoon galvaanisen iontoforeesivirran ja patentoidun hoitokärjen avulla. Menetelmä poikkeaa muista mesoterapiamenetelmistä, joissa käytetään hyaluronihappoa.

Infuzion System hoitomenetelmä korvaa mesoterapiassa ja injektioissa käytettävän neulan keraamisella hoitokärjellä. Tämän rullahoitokärjen ja galvaanisen iontoforeesivirran avulla saadaan vitamiineilla rikastettu hyaluronihappo imeytymään iholle. Kasvojesi kauniit linjat korostuvat ja ikääntymisen merkit vähenevät. Ihostasi tulee syväkosteutettu ja se saa upean nuorekkaan hehkun.

Kolmella hoitokerralla saavutamme 6 kk kestävän yksilöllisen hoitotuloksen. Hoidot toteutetaan 7-10 päivän välein. 6 kk jälkeen tehdään yksi ylläpitohoito. Kasvohoitoja voidaan jatkaa normaalisti sarjahoidon päätyttyä.

Keskustele eri hoitovaihtoehdoista maksuttomalla konsultaatiokäynnillä!

Infuzion system laitehoidot kasvojen kohotus kosteutus neulaton vaihtoehto täyteaineille skin rovaniemi
Infuzion system kasvojen kohotus kosteutus neulaton täyteainehoito sairaanhoitaja skin rovaniemi

Hoitoalueet

Infuzion System hoidolla voidaan hoitaa erilaisia alueita, kuten kasvoja, kaulaa, decolteeta ja käsiä. Infuzion System soveltuu hyvin myös erityisalueille, kuten tummiin silmänalusiin, nasolabiaalipoimuihin, huultenympärys- ja silmänympärysjuonteisiin.

Kemiallinen kuorinta tuhkimokuorinta kirkkaampi iho ihon puhdistus skin rovaniemi

Tehostus

Infuzion System hoidon vaikutusta voidaan tehostaa IN17 Skincare kemiallisilla kuorinnoilla. IN17 Cinderella Peel maitohappokuorinta kirkastaa, puhdistaa ja tuo lisätehoa hoitokokonaisuuteen.

IN17 skincare suomalainen ihonhoitosarja skin rovaniemi

Ylläpito

Infuzion System hoitoa ylläpidetään IN17 Skincare ihonhoitotuotteilla. Sarjan korkeat pitoisuudet aktiiviaineita tukevat menetelmän tehoa ja pysyvyyttä. Hajusteettomat tuotteet ja tuotteiden korkea puhtausaste takaavat turvallisen hoidon. Allergiariskit on minimoitu.

Boozter

Infuzion system boozter hoito kasvoille skin rovaniemi

Boozter

Boozter on tehoaine, joka sisältää hyaluronihapon lisäksi 40 eri tehoainetta mm. aminohappoja ja vitamiineja. Syväkosteuttaa kuivaa ihoa ja antaa upean hehkun. Sarjahoidolla rypyt silottuvat ja iho saa täyteläisyyttä. Suositellaan 3 kerran sarjahoitoa.

VARAA AIKA MAKSUTTOMAAN KONSULTAATIOON