Miesten ihonhoito

Vastaanotollamme käy myös miehiä ja olemme kysyneet heiltä, mitä he tavoittelevat ihonhoidolla. Miehet toivovat iholta mattapintaisuutta ja huolettomuuden tunnetta, sitä ettei iho tunnu miltään, eikä sitä tarvitse ajatella. Miesten ihonhoidon tavoitteena on usein epäpuhtauksien vähentäminen, kuivuuden hoito ja iho pinnan tasaisuus.

Miesten ihonhoito - miehen iho

Miesten iho poikkeaa naisten ihosta ja syynä siihen on testosteroni. Miehen iho on noin 20% paksumpi kuin naisen iho. Miehen ihossa esiintyy runsaammin ihohuokosia ja talintuotanto voi olla runsaampaa, mikä tarkoittaa sitä, että miehen iho voi rasvoittua ja kiiltää herkemmin.

Miehen iho sisältää runsaammin kollageenia, jolloin ikääntymisen muutokset voivat näkyä vasta myöhemmällä iällä. Onko tästä sanonta, että miehet vain charmistuvat vanhetessaan? Miehen iho ikääntyy kuitenkin yksilöllisesti. Ikääntymisen merkkejä on hyvä ennaltaehkäistä varhaisessa vaiheessa.

Parranajo voi tuottaa ärsytystä iholle. Se voi tehdä ihosta herkemmän ja reagoivan, iholle voi nousta punaista näppyä ja se voi kuivua. Ihoa voidaan suojata ja rauhoittaa oikeilla Zo Skin Health ihonhoitotuotteilla ja säännöllisellä ihonhoidolla.

Miesten ihonhoidon kulmakivet ovat samat kuin naisilla: säännöllinen ihonhoitorutiini ja omalle ihotyypille sopivat hoidot sekä tuotteet.

Miesten ihonhoito
miesten ihonhoito rovaniemi

Suosituimmat miesten ihonhoidot

Maksuton konsultaatio

Sairaanhoitajan tekemät hoidot

Turvalliset ja testatut tuotteet

Tyytyväiset asiakkaat