PROFHILO INJEKTIOHOITO

Injektoitava hyaluronihappovalmiste, jolla hoidetaan ihon velttoutta.

Profhilo

Onko kaulassa veltoutta tai juonteita? Kaipaatko kasvoihisi enemmän kimmoisuutta, napakkuutta ja kosteutta?

Profhilo® on BDDE-vapaa hyaluronihappopohjainen pistoshoitovalmiste kasvoille ja kaulalle, jolla hoidetaan tehokkaasti ihon velttoutta. Se ehkäisee ihon kimmoisuuden vähenemistä sekä kosteuttaa ja stimuloi kollageenin tuotantoa palauttaen ihon nuorekkaan hehkun. Profhilo hoito nopeuttaa ikääntymisen myötä heikentyneen ihosolukon uusiutumista tasoittaen juonteita. Ihon kosteutus lisääntyy huomattavasti jo yhden hoitokerran jälkeen ja ihon kimmoisuus kahden hoitokerran jälkeen. Hoito toimii tehokkaasti veltostuneeseen ihokudokseen napakoittaen ihoa.

Profhilo eroaa täyteaineista sen erilaisella rakenteellaan, joka mahdollistaa sen leviämisen yhdellä pistolla laajalle alueelle. Vain viidellä pistoksella kasvoihin per puoli saadaan välitön tulos aikaan. Hoito on nopea ja lähes kivuton.

Tulosten saavuttamiseksi suosittelemme 2 kerran sarjahoitoa 1 kk välein. Ylläpitohoitosarja 6kk välein tulostenylläpitämiseksi. Hoidosta toipuminen on nopeaa. Hoidon jälkeen voi ilmetä punoitusta ja turvotusta muutaman päivän ajan. Jälihoito- ohjeet saat aina hoidon jälkeen mukaasi.

Profhilo® on kehitetty IBSAn patentoidun NAHYCO®-teknologian avulla ja se sisältää enemmän hyaluronihappoa kuin muut markkinoilla olevat valmisteet, mikä tekee siitä erittäin tehokkaan ilman lisättyjä ristisidos kemikaaleja.

Profhilo injektiohoito täyteainehoito roikkuva veltto iho kommoisuutta nuorekkuutta sairaanhoitaja skin rovaniemi

Hoitoalueet

Profhilolla voidaan käsitellä kasvot ja kaulan alue. Vain viisi pistoskohtaa molemmin puolin kasvoja riittää hoitamaan koko kasvot. Profhilo injektoidaan ihon pinnan alapuolelle, missä se leviää nopeasti ja reagoi kehon oman kudoksen kanssa vaikuttaen välittömästi kosteuttaen. Seuraavan neljän viikon aikana vaikutus etenee ja alkaa vaikuttaa lisäten elastiinin ja kollageenin tuotantoa. Tämä muotoilee ihoa tehokkaasti antaen sille sileämmän, tasaisemman ja kiinteämmän ulkonäön.

Hoitokerrat

Paras hoitotulos saadaan kahdesta hoitokerrasta, joiden välissä on yksi kuukausi. Lisähoitoa voidaan suositella noin 4–6 kuukauden kuluttua vaikutuksen ylläpitämiseksi

Paranemisaika

Profhilo-hoidosta toipuminen on nopeaa. Pistoshoidoissa on kuitenkin aina syytä varautua mahdolliseen lievään turvotukseen, kevyeen punoitukseen ja mahdollisiin mustelmiin.

VARAA AIKA MAKSUTTOMAAN KONSULTAATIOON