KEMIALLINEN KUORINTA

Tehokas hoitomuoto monenlaisten eri iho-ongelmien hoitoon ja ihon kirkastamiseen, elvyttämiseen sekä nuorentamiseen.

Kemialliset kuorinnat

Kaipaako ihosi kirkastusta ja elinvoimaisuutta? Onko ihollasi epäpuhtauksia?

Kemiallinen kuorinta on tehokas ja hellävarainen ihonhoito. Se poistaa kuollutta ihosolukkoa ja epäpuhtauksia sekä supistaa ihohuokosia. Tuloksena on pehmeämpi, hehkuvampi ja tasaisempi iho.

Kemiallisella kuorinnalla voidaan hoitaa erilaisia iho-ongelmia, kuten epäpuhtauksia, hyperpigmentaatiota ja ikääntymisemuutoksia. Hoito sopii hyvin myös kuivalle ja herkälle iholle. Hoidon jälkeen iho vastaanottaa paremmin kosteutta ja hoitavia ainesosia.

Kemiallista kuorintaa on hyvä tehdä säännöllisen väliajoin ylläpitäen ihon hyvinvointia. Kertahoitona se kirkastaa ja virkistää ihoa esimerkiksi ennen juhlia. Kemiallinen kuorinta voidaan tehdä muutaman kerran vuodessa 3-5 kerran sarjahoitona. Kertojen määrään vaikuttaa hoidettava ongelma. Epäpuhtaan ihon hoidossa voidaan tarvita useampia hoitokertoja. Iän tuomien muutosten ehkäisemiseksi kemiallisen kuorinnan lisäksi voi yhdistää myös täyteainehoitoja.

Keskustele eri hoitovaihtoehdoista maksuttomalla konsultaatiokäynnillä!

Medikaalinen ihonhoito kemiallinen kuorinta apua iho-ongelmiin sairaanhoitaja skin rovaniemi

IN17 Cinderella Peel

IN17 Cinderella Peel maitohappokuorinta sopii kaikille ihotyypeille sekä ikääntymisen merkkejä vastaan. Kuorinta on maitohappopohjainen 15% liuos, joka sisältää myös kantasolu-uutetta ja allantoiinia. Kertahoito kirkastaa ihoa. Sarjahoitona vaikuttaa ihon kuntoon pitkäkestoisemmin.

IN17 CC Peel

IN17 CC Peel sopii erityisesti akne ja rosacea iholle. Kuorinta puhdistaa ja rauhoittaa ihoa, epäpuhtaudet ja tali pääsevät pois ihohuokosista. Sen sisältämä atselaiinihappo 15% vähentää tulehdusta ja bakteereja sekä salisyylihappo 1,6% syväpuhdistaa ja kuorii ihoa. Kertahoitona rauhoittaa tulehdusta. Sarjahoitona vaikuttaa ihon kuntoon pitkäkestoisemmin.

ZO Skin Health glykoli ja mantelihappo kasvohoidot Skin Rovaniemi

ZO Skin Health glykolihappo

VARAA AIKA MAKSUTTOMAAN KONSULTAATIOON