ZO SKIN HEALTH KASVOHOIDOT

Hoito-ohjelmia, jotka ovat suunniteltu hoitamaan kohdennetusti erilaisia iho-ongelmia. Sisältää kemiallisen kuorinnan.

Zo Skin Health kasvohoidot

Onko tavoitteenasi parantaa ihosi terveyttä, ennaltaehkäistä iho-ongelmia ja ylläpitää ihon kuntoa? Suosittelemme Zo Skin Health Professional klinikkatason kasvohoitoja.

Zo Skin Health Professional kasvohoidot ovat hoito-ohjelmia, jotka ovat suunniteltu hoitamaan kohdennetusti erilaisia iho-ongelmia, kuten ikääntyvää ihoa, kuivaa ihoa, rasvoittuvaa, epäpuhdasta ihoa ja näppyläistä ihoa, herkkää ihoa ja pigmentaatio-ongelmia.

Zo Skin Health Professional kasvohoidot tukevat ihon luonnollista kollageenin ja elastiinin uusiutumista, minimoivat tulehdusta, vähentävät punoitusta ja vahvistavat sekä kosteuttavat ihoa. Edistykselliset ainesosat toimivat pigmenttimuutoksiin antamalla tasaisen ihon sävyn.

Zo Skin Health Professional kasvohoitoon sisältyy ihon puhdistus, kolmivaiheinen kuorinta, ihon aktivointi glykoli- tai mantelihappo kuorinnalla, neutralointi, kasvohieronta sekä rauhoittava kasvonaamio. Hoito sisältää yksilöllisiä tuotteita sinun ihosi tarpeen mukaan. Kasvohoidon jälkeen ei varsinaista paranemisaikaa ole, joten voit jatkaa elämää normaalisti. Hoidon jälkeen iholla voi esiintyä hetkellisesti kevyttä punoitusta. Emme suosittele kasvohoitoa, jos iholla on aktiivinen tulehdus tai vahvan aknelääkityksen aikana.

Zo Skin Health kasvohoidot tukevat yksilöllistä ihonhoidon suunnitelmaasi. Parhaita lopputuloksia saat sarjahoidolla ja ylläpitohoidoilla sekä yhdistämällä Zo Skin Health ihonhoitotuotteita päivittäiseen ihonhoitoon. Erityisesti ihonhoidon säännöllisyys takaa hyviä tuloksia. Voit varata Zo Skin Health kasvohoidon ilman konsultaatio käyntiä.

ZO Skin Health kasvohoito iho-ongelmien hoitoon Skin Rovaniemi

Acne + Oil control kasvohoito

Acne + Oil control kasvohoito hoitaa epäpuhdasta ihoa ja ehkäisee näppylöitä sekä rauhoittaa tulehdusta. Tämä kasvohoito sopii rasvaisella ja epäpuhtaalle iholle. Parhaimmat tulokset näkyvät, kun kasvohoito tehdään kerran viikossa kuukauden ajan ja sen jälkeen ylläpitohoitona 4–6 viikon välein.

Anti-ageing kasvohoito

Anti-ageing hoito keskittyy iän tuomien muutosten hoitamiseen. Kasvohoito vahvistaa ihon rakennetta, kosteuttaa tehokkaasti. Hoito sopii ikääntyvälle iholle vahvistamaan ihon kimmoisuutta ja kiinteyttä. Parhaimmat tulokset näkyvät, kun kasvohoito tehdään kerran viikossa kuukauden ajan ja sen jälkeen ylläpitohoitona 4–6 viikon välein.

Ultra Hydration kasvohoito

Ultra Hydration hoito on kehitetty erityisesti kuivalle iholle. Kasvohoito auttaa palauttamaan ihon kosteuden ja rauhoittamaan ärtynyttä ihoa. Tämä hoito sopii erityisesti kosteusköyhälle ja heikolle iholle, joka kaipaa runsaasti kosteutusta. Parhaimmat tulokset näkyvät, kun kasvohoito tehdään kerran viikossa kuukauden ajan ja sen jälkeen ylläpitohoitona 4–6 viikon välein.

Skin Brightening kasvohoito

Skin Brightening hoito kirkastaa ihoa. Hoidon monivaiheinen kuorinta tasoittaa ihon sävyä ja vaalentaa tummia läiskiä, hyperpigmentaatioita. Tämä kasvohoito sopii kaikille ihotyypeille ja erityisesti niille, jotka haluavat tasoittaa ihon epätasaista sävyä sekä uudistaa ja elvyttää ihoa. Parhaimmat tulokset näkyvät, kun kasvohoito tehdään kerran viikossa kuukauden ajan ja sen jälkeen ylläpitohoitona 4–6 viikon välein.

VARAA AIKA ZO SKIN HEALTH KASVOHOITOON