IN17 SKINCARE

IN17 Deep Effect -ihonhoitosarja tulokselliseen ihonhoitoon.

IN17 Skincare

IN17 Deep Effect -ihonhoitosarja on kehitetty tulokselliseen ihonhoitoon. Laadukkaat ja turvalliset tuotteet sisältävät puhtaita ja tehokkaita raaka-aineita. Raaka-aineina toimivat kantasolu-uute ja hyaluronihappo. Kantasolu-uute tukee ihon omien kantasolujen toimintaa ja elvyttää ihoa. Hyaluronihappo sitoo ihoon kosteutta.

Tuotteet eivät sisällä lainkaan hajusteita, väriaineita eikä tuoksunpoistajia.

Tuotteet sopivat allergisille ja herkälle iholle sekä silmänympärysiholle.

Tuotteet ovat dermatoligisesti testattu ja löytyvät allergiaportaalista.

Sarja on suomalainen ja Suomessa valmistettu.

Entsyymikuorintavoide

IN17 Deep Effect Enzyme Peel

Hellävarainen entsyymikuorinta kasvoille ja silmänympärysiholle. Papaijauutteen sisältämä papaiinientsyymi uudistaa ihoa tehokkaasti. Kuorinnan jälkeen iho on tasainen ja kirkas.

Tehoseerumi - loppu

IN17 Deep Effect Serum

Aloe vera -pohjainen kantasolu-uutetta sisältävä seerumi uudistaa ja vahvistaa ihoa häivyttäen juonteita tehokkaasti. Vaikuttavina aineina Cyanidium caldarium -kantasolu-uute, peptidit, hyaluronihappo ja Aloe vera. Tehotuote säännölliseen käyttöön.

Voidenaamio/yövoide - loppu

IN17 Deep Effect Cream Mask II

Ihoa tehokkaasti rauhoittava Aloe Vera -pohjainen teho kasvonaamio rauhoittaa ihoa vähentää värieroja, punoitusta, kuumotusta ja ärsytystä. Pehmentää ja vahvistaa ihoa sekä tuo iholle pitkäkestoista kosteutusta. Naamio voidaan jättää kasvoille ja käyttää yövoiteen/yönaamion tapaan.

A-vitamiinigeeli 1 %

IN17 Deep Effect Vitamin A Gel.

A-vitamiini hoitogeeli ikääntymisen merkkejä vastaan sekä vaalentamaan ja ehkäisemään pigmenttimuutoksia. Tuotteen A-vitamiini puhdistaa ja kirkastaa ihoa, ehkäisee juonteiden syntymistä ja tasoittaa tehokkaasti jo syntyneitä juonteita.

Aurinkovoide SPF 30

IN17 Deep Effect Day Cream SPF 30

Kevyen päivävoiteen kemiallinen aurinkosuoja SPF30 suojaa ihoasi tehokkaasti UVA- ja UVB valolta. Kevyt päivävoide sisältää myös ihoa uudistavaa kantasolu-uutetta ja ravitsevaa persikansiemenöljyä, jotka saavat kasvojen ihon pehmeäksi ja kosteutetuksi. Antioksidanttinen päivävoide suojaa ihoa myös ympäristön vaikutuksilta.

AC voide

IN17 Deep Effect AC Cream

Atselaiinihappoa ja A-vitamiinia sisältämä voide herkälle, tukkoiselle, epäpuhtaalle, tulehdusherkälle akne- rosacea iholle. Tuote kirkastaa, rauhoittaa ja puhdistaa ihoa. Voidaan käyttää säännöllisesti aamuin illoin puhtaalle iholle.

VARAA AIKA MAKSUTTOMAAN KONSULTAATIOON