HUULTEN TÄYTEAINEHOIDOT

Huulten täyteainehoidolla voidaan muotoilla, täyteläistää sekä kosteuttaa huulia.

Huulten täyteainehoidot

Haluatko saada huuliisi lisää täyteläisyyttä ja pehmeyttä? Haluatko korostaa kauniita huuliasi tai häivyttää iän tuomia muutoksia?

Huulet ovat tärkeä osa kasvojen kokonaisuutta. Kauniit täyteläiset huulet tuovat koko kasvojen alueelle raikkautta. Huulten hoidossa tavoitellaan tänä päivänä enemmän luonnollisia lopputuloksia, niin ettei kukaan välttämättä huomaa huulissa olevan täyteainetta.

Sinulla voi olla huulten hoitoon liittyen erilaisia toiveita. Täyteainehoidolla voidaan täyteläistää ja muotoilla huulia, lisätä volyymia, korjata huulten epäsymmetriaa ja korostaa huulten kaunista muotoa. Huulten täyteainehoidoilla voidaan häivyttää myös iän tuomia muutoksia.

Iän myötä huulet ohenevat ja suun ympärille voi muodostua ryppyjä. Huulten täyteainehoidoilla voidaan silottaa suun ympärillä olevia ryppyjä ja tuoda kauniisti muotoa ikääntyneisiin huuliin. Huulten täyteainehoidot kosteuttavat tehokkaasti rohtuneita ja kuivia huulia.

Täyteaineen valintaan vaikuttavat toiveesi hoidon suhteen sekä huultesi luonnollinen koko ja muoto. Huulten hoitoon on eri vahvuisia täyteaineita, jotka valitaan konsultaatio käynnin yhteydessä. Juvéderm Volbella tuo kevyttä täyteläisyyttä hienovaraisesti. Juvéderm Volift antaa muotoa ja täyteläisyyttä tehokkaammin. Juvéderm Ultra Smile tekee huulista täyteläiset ja muotoilee.

Ensimmäisen huulten täyteainehoidon vaikutuksen kesto on yleensä lyhyempi, siksi ylläpitohoito voi olla tarpeen noin 2–6 kk kuluttua. Mikäli toiveena on suurikin muutos huulten muotoon ja kokoon, on hoitoja tehtävä useampia. Kun halutaan tuoda volyymia hyvin ohuisiin huuliin, tarvitaan yleensä useampi hoitokerta. Ensimmäisellä hoitokerralla ei välttämättä saada lopullista tavoiteltua muotoa. Ohuet huulet rakentuvat pikkuhiljaa ja se voi viedä aikaa. Yhdellä hoitokerralla huuliin käytetään yleensä 0,55 - 1 ml täyteainetta.

Huulet ovat kauniit heti hoidon jälkeen. Yleensä hoidon jälkeen esiintyy turvotusta ja mustelmia muutaman päivän ajan. Täyteaineen lopullinen asettuminen huulin vie 2 viikkoa, jolloin nähdään lopullinen hoitotulos. Huulten täyteainehoidon lopputulos on aina luonnollisen näköinen. Huulten täyteainehoito alkaa konsultaatio käynnillä. Otamme konsultaatiossa huomioon toiveesi ja käymme läpi vasta-aiheet, jotta voimme saada parhaita lopputuloksia. Käymme läpi myös kotihoito-ohjeita, jotka ovat tärkeitä huulten toipumisen kannalta.

Juvederm täyteainehoidot huulten täyttö muotoilu täyteläiset huulet skin rovaniemi

SKIN Rovaniemi käyttää Juvéderm-täyteainesarjaa. Juvéderm on maailman johtava hyaluronihappoa sisältävä täyteaine. Tuotesarjan hienojakoinen ristiin sidottu koostumus, Vycross-tekniikka, takaa luonnollisen ja pitkään kestävän lopputuloksen. Juvéderm-täyteaineiden koostumus on ainutlaatuinen, sileä hyaluronihappogeeli, joka jakautuu ihoon tasaisesti ja saa sen näyttämään ja tuntumaan luonnolliselta. Juvéderm täyteaineista löytyy omansa jokaiseen eri hoitoalueeseen tai tarpeeseen. Juvéderm-tuotteet valmistaa Abbvie Aesthetics. Tuotteet ovat saaneet FDA hyväksynnän ja ovat CE-merkittyjä lääkinnällisiä, steriilejä ja turvallisia tuotteita. Juvéderm täyteaineet elvyttävät, kohottavat ja korostavat.

Asiakkaiden before-after kuvat

Ennen ja jälkeen huulten täyteainehoitoa

Ennen huulten täyteainehoitoa

Ennen täyteainehoitoja teemme jokaiselle yksilöllisesti oman hoitosuunnitelman. Tarkoitus on kartoittaa omia toiveitasi, hoidon sopivuutta ja vasta-aiheita. Käymme läpi täyteainehoitokokonaisuuden sekä suunnitelma ja siihen liittyviä asioita. Otamme aina ennen- ja jälkeen kuvat hoidettavasta alueesta.

Muutaman päivän ajan ennen hoitoa tulisi välttää alkoholia, tulehduskipulääkkeitä ja aspiriinia sekä kalaöljyvalmisteita, koska ne voivat lisätä mustelmien tai verenvuodon syntyä pistoskohdassa. Mikäli olet joskus sairastanut herpesinfektion, suositellaan estolääkitystä suun kautta 5 päivän ajan.

Hoidon vasta-aiheita ovat:
• flunssa/kuume
• raskaus ja imetys
• ihoalueen tulehdus tai aktiivinen herpes
• arpien liikakasvu
• veren hyytymiseen vaikuttava lääkitys, systeeminen aknelääkitys
• vakava allergia tai puuduteaineallergia
• porfyria
• epätasapainossa oleva epilepsia
• aiempi täyteaine tai implantti, juuri tehty laserhoito tai kemiallinen kuorinta
• alle 18 vuoden ikä

Huulten täyteainehoidon jälkeen

Toipuminen on yksilöllistä. Hoidon jälkeen voi esiintyä lieviä ohimeneviä oireita kuten punoitusta, mustelmia, turvotusta, aristusta ja kipua hoitoalueella, jotka häviävät muutamassa päivässä. Saat mukaasi kirjalliset kotihoito-ohjeet.

Jotta hoidon avulla saavutettaisiin mahdollisimman hyvät tulokset ja komplikaatioriskiä voitaisiin vähentää, on hyvä muistaa seuraavia asioita:
• Vältä hoitoalueen koskettelua muutama tunti hoidon jälkeen
• Älä meikkaa käsiteltyjä alueita 12 tuntiin hoidon jälkeen
• Fyysistä rasitusta ja kuntoilua sekä alkoholin käyttöä suositellaan välttämään 24 tunnin ajan
• Juo runsaasti vettä 48 tunnin ajan hoidon jälkeen
• Vältä suoraa auringonvaloa, saunomista ja kovia lämpötilan vaihteluita

VARAA AIKA MAKSUTTOMAAN KONSULTAATIOON